LUNCH

från 12.00

 

dagens meny   475
kökets val av förrätt,
varmrätt & dessert

 

luques-oliver   85

saltrostade valenciamandlar   55

ostron henri IV & xipister   45 st

salami rosette de lyon   85

san daniele-skinka   175

lardo & sardeller på grillat bröd   110

vattenmelon, fetaost, mynta & fänkålspollen   155

sarde ripiene – fyllda sardiner med gremolata
& datterinitomater   175

 

baby gemsallad, marinerade gulbetor, körsbär,
valnötter & pecorino di forenza   185

fransk majskyckling, grillad amarillopersika,
sockerärtor, ruccola & chili   235

regnbågsöring, bräserade courgetter, coco
de paimpol, tomat & basilika   285

 

olivoljekaka bakad med fikonblad,
krusbär & vispad grädde   95

chokladkaka & crème fraîche   125

jordgubbs-semifreddo & pistage   125

comtè   85

 

 

 

 

 

 

 

…här uppdaterar nu drycker för lunchmenyn