LUNCH
från 12.00
dagens meny 475
kökets val av förrätt,
varmrätt & dessert
luques-oliver 85
saltrostade valenciamandlar 55
ostron henri IV & xipister 45 st
salami rosette de lyon 85
san daniele-skinka 175
lardo & sardeller på grillat bröd 110
vattenmelon, fetaost, mynta & fänkålspollen 155
sarde ripiene – fyllda sardiner med gremolata
& datterinitomater 175
baby gemsallad, marinerade gulbetor, körsbär,
valnötter & pecorino di forenza 185
fransk majskyckling, grillad amarillopersika,
sockerärtor, ruccola & chili 235
regnbågsöring, bräserade courgetter, coco
de paimpol, tomat & basilika 285
olivoljekaka bakad med fikonblad,
krusbär & vispad grädde 95
chokladkaka & crème fraîche 125
jordgubbs-semifreddo & pistage 125
comtè 85
…här uppdaterar nu drycker för lunchmenyn